Субота
18.05.2024
21:02
 
Сучасний світ серіалу
 
Вітаю Вас Гость | RSSГоловна | Сезон 5 - Сучасний світ серіалу | Реєстрація | Вхід
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Сучасний світ серіалу » Серіали-драми » Дівчата Гілмор - Gilmore Girls » Сезон 5 (Опис серій)
Сезон 5
BlondeДата: Вівторок, 24.06.2008, 16:27 | Повідомлення # 1
Admin
Група: Адміністратори
Повідомлень: 84
Репутація: 2
Статус: Offline
Епізод 1 Розпрощайся з Дейзі Міллєр
24 вересня 2004

Лорелай дуже засмучена тим, що Рорі втратила цноту зі своїм одруженим колишнім хлопцем Діном. Люк щасливий, що Лорелай сприяє їх новим романтичним відносинам. Розуміючи, що шлюб Діна не розірваний досі, Рорі погоджується летіти до Європи разом з Емілі.

Епізод 2 Посланець, нічого більше
28 вересня 2004

Рорі телефонує Лорелай з Риму і визнає, що наробила багато помилок з Діном. Лорелай передає Діну листа від Рорі, але Ліндсі, дружина Діна, знаходить листа і виганяє Діна з дому. Рорі повертається з Європи і стається жахлива сцена, коли Рорі і Лорелай зустрічають на вулиці Ліндсі з її мамою.

Епізод 3 Написаний у зірках
5 жовтня 2004

Після того, як Лорелай і Люк провели романтичну ніч у Люка, вона вирішує спуститися вниз за кавою. Коли вона опиняється на першому поверсі в одній люковій фланелевій сорочці, вона усвідомлює, що кафе вже заповнене відвідувачами. Рорі лютує і свариться з забезпеченим і нахабним студентом на ім'я Логан, після того як він нагрубив її другу Марті.

Епізод 4 Тіпекано, а також Тейлор
12 жовтня 2004

Рорі і Діну все важче і важче бути разом через те, що вони живуть далеко один від одного, а також, через те, що Дін ділить автівку з дружиною, яка з ним не живе. Лорелай і Сукі готують кампанію для Джексона, який виступив проти Тейлора і вирішив зайняти пост Голови Міських Зборів. Лейн каже Заку, її партнеру по групі, що має почуття до нього.

Епізод 5 We Got Us a Pippi Virgin
19 жовтня 2004

Відчуваючи що її відносини з Діном стали гіршими, Лорелай пропонує подвійне побачення - вона і Люк, Рорі та Дін. Вечір псується, коли Люк вже не може приховати, що Дін, на його думку, не достатньо хороший для Рорі. Емілі та Річард сумують, та відчувають, що їм один-одного не вистачає.

Епізод 6 Норман Мейлер, я вагітна!
26 жовтня 2004

Лорелай і Сукі схвильовані, що автор Норман Мейлер і молодий репортер засідають у столовій готелю Бабка, але схвилювання Сукі перетворюється в роздратування, коли Мейлер нічого не замовляє їстівного, а лише чай. Працюючи над статтею для Єльської газети, Рорі знаходить свідоцтво інтригуючого таємного товариства, до якого належить Логан.

Епізод 7 Ти стрибаєш, я стрибаю, Джек
2 листопада 2004

Рорі вражена, коли Логан проводить її на ретельно сплановану зустріч членів таємного товариства. Зненацька вона приймає участь у хвилюючому, але небезпечному діянні. Тим часом, Емілі дізнається, що Лорелай зустрічається з Люком, і наполягає, щоб він приїхав до неї на вечерю. Щоб не відставати, Річард запрошує Люка на гольф.

Епізод 8 Вечірка скінчена
9 листопада 2004

Рорі приємно вражена, що Річард та Емілі влаштовують вечірку, щоб представити її друзям-випускникам з Єлю, але невдовзі стає зрозуміло, що у влаштованої вечірки - прихований мотив - знайти Рорі підходящого чоловіка. Коли Дін приїжджає до будинку Річарда і Емілі, щоб забрати Рорі, він розуміє, що він не належить до її привілейованого світу.

Епізод 9 Емілі каже "Привіт"
16 листопада 2004

Рорі вирішує розділитися з Лорелай на п'ятничну вечерю з Емілі та Річардом, щоб протистояти їх розділенню. Тим часом Лорелай запрошує Крістофера на сніданок до готелю. Лорелай відчуває себе винною за те, що не сказала Люкові про вечерю з Крістофером і зізнається йому. Люк "переконує" себе у тому, що не ревнує.

Епізод 10 Але не такий милий, як Пушкін
30 листопада 2004

Рорі почувається піднесено, коли директор її старої підготовчої школи просить її взяти під опіку молоду студентку Анну, як збирається вступати до Єлю. Проте, виявляється, що Анна більше цікавиться хлопцями ніж навчанням і збігає на вечірку. Тим часом, у Лорелай і Люка стається перша сварка, коли вона купляє старого човна, що належав його батьку.

Епізод 11 Жінка легкої поведінки
25 грудня 2005

Бажаючи помиритися з Рорі, Крістофер з'являється у Єлі. Коли Лорелай дізнається, що батько Крістофера помер, вона проводить з ним усю ніч, намагаючись його втішити, але потім вона не каже Люкові правди щодо того, де вона була усю ніч. Люк робить для Лорелай її власну ковзанку в її дворі, а щорічне свято у Стар Голоу на честь Революційної війни наповнюється новими подробицями.

Епізод 12 Повернення додому
1 лютого 2005

Рорі байдикує, коли Логан, якому вона допомагала написати статтю для Єль Дейлі, не робить нічого корисного і запрошує її бути його дамою на вечірці, що влаштовує його батько. Коли Річард бачить, що Емілі розмовляє з чоловіком, з яким вона ходила на побачення, він врізається в її автомобіль та примушує її їхати додому з ним. Гілмори миряться та вирішують поновити їх шлюбні обіцянки.

Епізод 13 Блюз весільних дзвіночків
8 лютого 2005

Рорі і Лорелай вимушені влаштувати дівочий вечір для Емілі. Рорі каже Логану, що хоче мати стосунки з ним, навіть, якщо він до цього не готовий. Пізніше, коли Лорелай, Люк та Крістофер знаходять Рорі і Логана напіводягненими, між Люком та Крістофером стається сварка.

Епізод 14 Скажи шось
15 лютого 2005

Лорелай засмучена після жахливої сцени на весіллі і просить Люка не розчаровуватися в їх стосунках. Рорі, хвилюючись за депресивний стан Лорелай, позичає у Логана лімузин з водієм і їде додому у Стар Голоу, щоб піклуватися про маму. Тим часом, Тейлор настроює усе містечко обговорювати відносини Люка та Лорелай.

Епізод 15 Євреї та китайська їжа
22 лютого 2005

Коли виявляється, що з її гаражу зник човен Люка, Лорелай відчуває, що порожнеча, яку вона відчуває без нього, загострюється. Люк допомагає школярам зі встановленням декорацій в надії зустріти там Лорелай, але вона відсутня. Рорі планує ніч кіно з Марті, але в її плани втручається Логан.

Епізод 16 Добре поговорили
1 березня 2005

Люк засмучений, він сумує за Лорелай, та зриває злість на своїх клієнтах. Лорелай дає відсіч Емілі, через те, що та відштовхнула Люка. Рорі приходить на п'ятничну вечерю до дідуся та бабусі, але веде себе прохолодно по відношенню до Емілі, чим розлючує її.

Епізод 17 Кримінальне чтиво
8 березня 2005

Тематична вечірка, присвячена Квентину Тарантино, призводить до нового рівня відносин Рорі та Логана. Лорелай святкує своє возз'єднання з Люком, там продовжує вести холодну війну з матір'ю. Мішель виграє будинок на колесах в "Правильна ціна"

Епізод 18 Живи та дозволь жити діорамі
19 квітня 2005

Люк допомагає Тейлору відремонтувати старий будинок-музей. Рорі, Періс та Лейн хмеліють на відкритті та обмінюються думками на рахунок їх особистого життя.

Епізод 19 Але я Гілмор!
26 квітня 2005

Епізод 20
Епізод 21
Епізод 22

 
Сучасний світ серіалу » Серіали-драми » Дівчата Гілмор - Gilmore Girls » Сезон 5 (Опис серій)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2024